Over ons

Welkom bij installatiebedrijf Lou Buijs BV.

Lou Buijs BV is sinds 1931 een toonaangevend bedrijf op het gebied van loodgieters-, sanitair-, CV- en bitumineuze dakdekkerswerkzaamheden. Ons team bestaat uit ruim 35 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met allen de welbekende Volendammer mentaliteit, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.

Door onze ruime ervaringen, kennisniveau, permanente aandracht voor personeel, organisatie en kwaliteit kunnen wij u optimaal van dienst zijn.Ons bedrijf is actief in projectmatige woningnieuwbouw, woningrenovatie en kleinschalige utiliteitsbouw op zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Als KOMO-INSTAL BRL 6000 gecertificeerd installatiebedrijf en erkend Uneto-VNI installateur verzorgen wij ontwerp, realisatie en service van uw installatie in eigen beheer.

Wat doen wij

Vakgebied Loodgieters-, dakdekkers, gas- en waterfitters-, sanitair- en centrale verwarmingsinstallatiebedrijf.
Aantal werknemers 35
Werkgebied Noord Holland en Zuid Holland en omgeving Utrecht.

Belangrijkste activiteiten:

Woningbouw Het renoveren en onderhouden van installaties aan woningen van particulieren, beheermaatschappijen en woningbouwverenigingen, met betrekking tot ons gehele vakgebied.

Utiliteitsbouw Het installeren van kantoorgebouwen, scholen, fabrieken e.d. met betrekking tot ons gehele vakgebied met uitzondering van centrale verwarming.

Bitumineuze dakbedekkingen Het leveren en aanbrengen van alle soorten bitumineuze dakbedekkingen, met als specialisatie Derbigum dakbedekking waarvan Lou Buijs BV erkenninghouder is.

Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Ontwerp en aanleg riolering, gas- en waterleidingen.
  • Ontwerp en aanleg centrale verwarmingsinstallatie.
  • Leveren en plaatsen sanitair.
  • Badkamerrenovatie.
  • Vernieuwen/vervangen bitumineuze dakbedekking.
  • Onderhoud van daken.
  • Montage zinken goten en/of hemelwaterafvoeren.

Over ons

Lou Buijs BV is sinds 1931 een toonaangevend bedrijf op het gebied van loodgieters-, sanitair-, CV- en bitumineuze dakdekkerswerkzaamheden.

Contactgegevens

Lou Buijs BV
Lupinestraat 21
1131 JT Volendam
Tel: 0299-364569
KvK Hoorn 37102435
BTW nummer NL810820031B01
Email: info@loubuijs.nl