UHUW

Lou Buijs BV werkt met de digitale showroom van Uw Huis Uw Wensen (UHUW)
Uw Huis Uw Wensen is een vernieuwend digitaal concept om een nieuwbouwhuis geheel naar wens in te richten. Op een overzichtelijke en transparante manier krijgt de koper volop keuzevrijheid en heeft hij direct zicht op eventuele meerkosten. Wij bieden dit innovatieve concept met een compleet aanbod, bewezen gebruikersgemak en werkelijke kostenbesparingen.

Missie Uw Huis Uw Wensen
Uw Huis Uw Wensen biedt een innovatieve digitale weg om uw nieuwbouwhuis in te richten. Op een overzichtelijke en transparante manier wordt koperskeuze aangeboden met een transparante verrekenmethode van de meerprijs. Wij bieden een herkenbaar concept met een compleet aanbod, gemak en kostenbesparingen.

Visie Uw Huis Uw Wensen
Uw Huis Uw Wensen is de innovatieve partner voor projectontwikkelaars en aannemers bij digitale kopersbegeleiding van projectmatige nieuwbouwwoningen.

In de digitale showroom van Uw Huis Uw Wensen kan de koper op elk gewenst moment online via pc, tablet, smartphone of smart-tv zijn woning samenstellen. De sterke kant van het systeem is dat binnen de basisindeling en optie indelingen op artikelniveau kan worden gewijzigd. De extra montagekosten, installatiewerk en overige kosten zijn direct inzichtelijk en het totaalkostenoverzicht wordt continu bijgewerkt. Door de schaalgrootte kunnen aantrekkelijke prijzen worden geboden.

voorbeeld 3D tekening toilet en badkamer (UHUW)

Uw Huis Uw Wensen is onafhankelijk en werkt alleen met A-merken.

Meer informatie? Ga dan naar www.uhuw.nl

Over ons

Lou Buijs BV is sinds 1931 een toonaangevend bedrijf op het gebied van loodgieters-, sanitair-, CV- en bitumineuze dakdekkerswerkzaamheden.

Contactgegevens

Lou Buijs BV
Lupinestraat 21
1131 JT Volendam
Tel: 0299-364569
KvK Hoorn 37102435
BTW nummer NL810820031B01
Email: info@loubuijs.nl