Sanitair en loodgieterwerk

afbeelding-sanitair-en-loodgieterswerk-afbeeldingSanitair
Voor het ontwerp en installatie van uw badkamer en toiletruimte bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor het leveren van losse sanitaire artikelen en onderdelen kunt u bij ons terecht.

Lou Buijs BV heeft samenwerkingsverbanden met diverse sanitairshowrooms verspreid over geheel Nederland, zoals Solar Nederland, GevierDales en Plieger.. Dit biedt onze klanten de mogelijkheid een keuze te maken uit talloze badkamer opstellingen waarbij een uitgebreide collectie aan sanitair en badkamermeubelen van alle bekende en minder merken aanwezig is. Er is voldoende keuze, van een eenvoudige tot een super de luxe badkamer inrichting en altijd met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Voor levering van sanitair hebben wij een uitgebreid assortiment met zowel bekende als minder bekende merken zoals bijvoorbeeld:

Grohe, Sphinx, Venlo, Sealskin, Novellini, Huppe, Hansgrohe, Villeroy&Boch, Duravit, Duscholux, Geberit, Keramag, Wisa, Franke, Dornbracht, Borma Keuco, Sanijura, Schock, Bette, Hoesch, Ucosan, Cleopatra, Primabad, Ideal Standard, Damixa, Kludi, Riho, Primabad, Clou, V&B Wellness.

Naast bovengenoemde merken leveren wij ook minder gangbaar sanitair zoals bijvoorbeeld Heritage. Door ons uitgebreide netwerk van fabrikanten, groothandels en speciaalzaken kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Overtuig uzelf en vraag ons om een kosteloze en geheel vrijblijvende offerte.

Loodgieterswerk
Wij verzorgen ook de aanleg, reparatie of aanpassing van waterleidingen en gasleidingen.Of het nu om nieuwbouw of verbouw gaat, wij hebben voor al uw leidingwerk een passende oplossing. Wij maken vooral gebruik van kunststof leidingsystemen met persverbindingen, maar ook leidingwerk van koper met knel- of soldeerverbinding behoort tot de mogelijkheden.

Lekkage / verstopping?
Ook voor het opsporen en repareren van lekkage en/of verstopping aan uw afvoer, waterleiding of gasleiding bent u bij ons aan het juiste adres.

Over ons

Lou Buijs BV is sinds 1931 een toonaangevend bedrijf op het gebied van loodgieters-, sanitair-, CV- en bitumineuze dakdekkerswerkzaamheden.

Contactgegevens

Lou Buijs BV
Lupinestraat 21
1131 JT Volendam
Tel: 0299-364569
KvK Hoorn 37102435
BTW nummer NL810820031B01
Email: info@loubuijs.nl